Emigratiebeurs (elk jaar gratis entree voor belangstellenden)

In 2015 : stand Ondernemen in de Auvergne / zaal 1 / stand n° 106

Met meer dan 2 miljoen vacatures in het buitenland, 12.000 bezoekers en 150 exposanten, is de EmigratieBeurs hét grootste trefpunt voor de emigratiebranche. Gezocht worden vaklieden uit bouw en transport, ingenieurs, medische specialisten, verzorgend personeel, IT’ers, ondernemers en veel meer. Neem uw CV of Business Plan mee, volg de vele presentaties, oriënteer, informeer en doe zaken!

IMGP0760

De Auvergne staat al sinds 2007 elk jaar op de Emigratiebeurs in Houten. Een belangrijk evenement voor emigratie kandidaten. Wij ontvangen elk jaar zo’n 50 gemotiveerde personen. Gedurende dit eerste kontakt maken we kennis en krijgt de kandidaat de nodige basis informatie over de regio, de ARDTA, de technische en financiële hulp, de begeleiding, de (gratis) 2 daagse cursus in Delft, de reis-en verblijfskosten vergoeding enz.

Er is een mogelijkheid om een vaste maar vrijblijvende afspraak te maken op de beurs. Hoe doe je dit :

Schrijf een mail naar uw contactpersoon : r.timmers@ardt-auvergne.fr

Wij sturen u een contact formulier. Vul het in en stuur het terug naar hetzelfde adres. Het is voor puur intern gebruik. Het principe : u beter te leren kennen om u beter te kunnen helpen.

Bij ontvangst krijgt u een link om 2 gratis entree kaarten te verkrijgen. Tevens hebt u de mogelijkheid een afspraak te maken op het tijdstip dat u het beste uitkomt.

Een half uur per contact. Makkelijker kan het toch niet ?

Daarna kunnen we in contact blijven om te zien waar uw kansen liggen en wat de realiteit zal zijn van uw nieuwe bestaan.

Direct Contact

Robert Timmers
Robert Timmers